Geplaatst door: IABR vr 3 jun

Win kaarten voor de IABR – The power of experiments door Harriet Bulkeley

IABR20160423001

Next Talk – The power of experiments

Iedere vrijdag vindt er in de namiddag in het auditorium van de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam een Next Talk plaats. Radicale en provocerende ideeën voor de toekomst van de stad krijgen het podium. Internationale sprekers prikkelen en verdiepen het debat over de Next Economy. Vrijdag 10 juni zal Harriet Bulkeley spreken over ‘The power of experiments‘.

Zelfs de meest argeloze stadsbezoeker kan er niet omheen: experimenten zijn overal. Van living labs waarin nieuwe vormen van huisvesting worden getest en sleutelprojecten die ernaar streven Europese smart cities te belichten, tot proeftuinen voor technische innovatie en gemeenschappen die in de praktijk op zoek gaan naar nieuwe manieren van voedselverbouwing en energiewinning. De experimentele stad maakt aanspraak op een plek in de Next Economy. Harriet Bulkeley bespreekt hoe en waarom experimenteren dé manier lijkt te zijn geworden om de overgang naar een economie die we willen, te bewerkstelligen. Haar verhaal sluit naadloos aan bij de ambitie om in 2018 tijdens ‘Leeuwarden culturele hoofdstad’ Nederland als proeftuin van Europa te presenteren. 

Mail & Win

Het IABR mag in samenwerking met het consortium van de partners Platform31, Vereniging Deltametropool, RUIMTEVOLK, WING en Pakhuis de Zwijger 2 kaarten weggeven voor deze Next Talk. Laat voor donderdag 9 juni 17.00uur weten waarom je hierbij aanwezig wilt zijn door een mail te sturen naar redactie@wijmakennederland.nl

De winaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

0 Reacties