13 okt 2018

Artistieke Klimaattop

wo 10 okt
Geschreven door: Wij Maken Nederland

De grote verbouwing van Europa. De meest revolutionaire energietransitie ooit. We moeten eraan geloven! Vleestaks, windmolens, warmtepompen… Om klimaatverandering te temperen, staan ons grote uitdagingen te wachten afgerekend in harde C02-uitstoot. Maar hoe doen we dat? En wie moet het voortouw nemen?

Op 13 en 14 oktober zijn de kunstenaars aan zet in de Artistieke Klimaattop. Juist omdat zij bij uitstek degenen zijn die verbeeldingskracht in kunnen zetten. En verbeeldingskracht is hard nodig om in beweging te komen. Voor deze top worden kunstenaars uit Friesland, Nederland en Europa uitgenodigd om hun projecten te presenteren en nieuwe plannen te smeden.

Kom op 13 oktober van 13.00-22.00 uur naar Leeuwarden voor de Artistieke Klimaattop!
Nooit eerder stonden zoveel kunstenaars en creatievelingen op het programma met verrassende optredens, kunstinstallaties, muziek en workshops. Met Ruben Jacobs, Fossil Free Culture NL, Arne Hendriks, Marjolijn van Heemstra, Dirk Bruinsma, Sun City en vele anderen.
De Artistieke Klimaattop is gratis toegankelijk en strijkt neer in een fantastisch decor: de tentoonstelling Places of Hope in de Kanselarij te Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa. Midden in deze expositie laten we onze verbeelding los op het klimaatvraagstuk. Ook jij kunt meedoen.

Meer informatie via deze link.

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
wo 10 okt 2018

Meer inspiratie