18 mei 2018

City Gametraining: ‘Ontdek Overvecht’

Een overleg en pitching spel om de sociale samenhang van inwoners te versterken
ma 26 mrt
Geschreven door: Wij Maken Nederland

Meer dan ooit hebben stadmakers behoefte aan constructieve communicatie om tot effectieve besluitvorming te komen. In deze nieuwe realiteit krijgt ‘efficiëntie’ een nieuwe betekenis en spel biedt een realistisch alternatief voor conventionele beslissingsmethodes. City gaming helpt om de kennis van verschillende stakeholders in een speelse en toegespitste omgeving te integreren. De beste manier om gezamenlijk te ontwikkelen is door het te ervaren. Daarom biedt Play the City een reeks gametrainingen aan met deze keer als case: Utrecht, Overvecht.

Ervaar City Gaming

Stadsontwikkelingstrategiën testen met andere actoren? Nodig – potentiële – partners of collega’s uit voor een city gamesessie van een halve dag. Tijdens de training leer je hoe city gaming kan helpen bij de dagelijkse uitdagingen.

In samenwerking met Pakhuis de Zwijger heeft Play the City een game trainingprogramma samengesteld, bestaand uit vijf spelsessies in de eerste helft van 2018. Deelnemers kunnen kiezen om bestaande stadspellen of een eigen prototype stadspel voor een specifieke uitdaging te spelen samen met het team van Play the City. Je kunt een eigen sessie boeken in een zelfgekozen tijdslot. Voor meer informatie over de verschillende games: stuur een mail.

 

Wat kan ik verwachten?

  • Verbeter het beslisproces met de mogelijkheden van gaming
  • Leer over reële casussen in een network van professionals uit verscheidene sectoren
  • Leer om je aan te passen en actie te ondernemen in multidisciplinaire omgevingen
  • Vooruitgang in veranderingsmanagement en leiderschap voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Diepgaande kennis van de nieuwe rol van overheden, bedrijven en gemeenschappen
  • Inzicht in jouw onderhandelingsvaardigheden, hoe deze door ander professionals worden aanschouwd en hoe je ze kunt verbeteren

Hoe kan ik deelnemen?

  • Deelname aan een training kost € 250,- excl. BTW per peroon (20% korting per persoon wanneer er voor meer dan 3 personen geboekt wordt.)
  • Privé boekingen zijn mogelijk op aanvraag voor minimaal 7 deelnemers
  • Teams ontvangen één hard copy exemplaar van Dr. Ekim Tan’s nieuwe boek ‘Play the City: Games Informing the Urban Development
  • Stuur een mail naar training@playthecity.eu voor meer informatie of boek je training online.

 

Voor meer informatie over het programma klik hier.

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
ma 26 mrt 2018

Meer inspiratie