22 jun 2018

Gebiedsmeetups

Op welke manier ontwikkelt de Metropoolregio Amsterdam zich de komende jaren?
ma 11 jun
Geschreven door: Wij Maken Nederland

De crisis lijkt alweer ver achter ons en met de toenemende vraag naar woningen en werklocaties domineren hijskranen de skyline van de Metropoolregio Amsterdam. In de komende jaren verrijzen door de gehele regio nieuwe stukken stad, van wolkenkrabbers aan het IJ tot Tiny Houses in Almere. Talloze stadmakers werken samen aan het ontwikkelen van deze gebieden en tijdens het Festival WeMakeThe.City nodigen wij je uit om naar deze gebieden toe te gaan en samen met ons te werken aan de uitdagingen van deze tijd. 

Neem deel aan co-creatie-sessies, stadsexpedities, placemaking games en workshops. Benieuwd welke gebiedsmeetups er allemaal zijn? Klik hier voor een overzicht van alle programma’s over gebiedsontwikkeling.

 

WeMakeThe.City  is een nieuw internationaal stedelijk innovatie-festival. Van 20 t/m 24 juni vieren we het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden? Wereldwijd groeien steden onstuimig, zo ook Amsterdam en de Metropoolregio. Deze groei brengt urgente vraagstukken met zich mee over bijvoorbeeld het klimaat, veiligheid, betaalbaar wonen en gezondheid. Kernvraag is: in wat voor een stad willen wij leven – over vijf, tien, vijftien jaar? WeMakeThe.City gaat met jou en heel veel anderen op zoek naar antwoorden. Want de stad van de toekomst maken we samen.

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
ma 11 jun 2018

Meer inspiratie