1 feb 2018

Jaarcongres 2018 Gelders Energieakkoord

do 11 jan
Geschreven door: Wij Maken Nederland

Jan Rotmans spreker over de rol van gemeenten en provincie

Het thema van het komende jaarcongres van het Gelders Energieakkoord is ‘Dit is het moment. Energietransitie in Gelderland. Wat doe jij?” Met het congres willen we iedereen graag meenemen in de ontwikkelingen rondom energietransitie en in de noodzaak om op korte termijn op te schalen in tempo en volume. Al deze ontwikkelingen zijn met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 van groot belang voor de keuzes die gemaakt moeten worden.

Tijdens het middagprogramma werken we door middel van plenaire presentaties en workshopsessies aan een verdieping van de vier grote programma’s: Regionale samenwerking, Wijk van de toekomst, Bedrijven(terreinen) van de toekomst en Mobiliteit.
‘s Avonds zullen diverse sprekers hun licht laten schijnen op de ontwikkelingen die momenteel gaande zijn. En uiteraard worden de resultaten van het middagprogramma met de sprekers en de zaal besproken.

We zijn verheugd dat dit jaar ons jaarcongres in Nijmegen plaatsvindt. Nijmegen is als eerste Nederlandse stad verkozen tot European Green Capital 2018. Een logischer plek voor ons jaarcongres is dus niet denkbaar.
Meld je nu aan voor het Jaarcongres! Dit is het moment.

 

Voor meer informatie klik hier.

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
do 11 jan 2018

Meer inspiratie