21 nov 2018

Places of Hope

Slotmanifestatie en Festival
ma 22 okt
Geschreven door: Wij Maken Nederland

Eind november sluit ‘Places of Hope’ haar deuren. Wat we op 4 april begonnen met een sprankelende parade, sluiten we op 21 november 2018 af met de Places of Hope slotmanifestatie en het Places of Hope Festival.

Wat hebben we opgehaald, geleerd en bereikt deze acht maanden? Hoe gaan we er mee verder?Ochtendprogramma:We overhandigen de resultaten aan de Secretaris-Generaal van het Ministerie van BZK, Maarten Schurink, we praten door over burgers en bestuur, over hoe we de toekomst naar het heden kunnen halen, en over hoe we omgaan met de ‘legacy’ van Places of Hope in het Noorden, in IBA Parkstad, in het kader van de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) en op alle netelige dossiers als de toekomst van het veenweide gebied, de kansen voor energiedemocratie en vitale verstedelijking.

Voor de middag verandert de tentoonstelling in een festival met een mini-college over de laatste SciFi, muziek in de Waddenkelder, een bijpraat over de NOVI bij het doolhof, mogelijk met de nieuwe Witkar, de highlights van de artistieke klimaattop, debat en daarna dans in het atrium etc. etc.

Wie het niet wil missen: blokkeer de dag in je agenda. Deelname is gratis voor meer info en om je aan te melden kan via deze link.

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
ma 22 okt 2018

Meer inspiratie