1 jun 2018

STIFTENSTRIJD 2018

Wat heb jij te zeggen over de toekomst van Nederland? Beteken mee!
di 8 mei
Geschreven door: Wij Maken Nederland

Op 1 juni organiseren de Ruimtelijk Trainees uit Rotterdam het ontwerpevenement voor jonge landschapsarchitecten en stedenbouwers: de Stiftenstrijd. Wij dagen jonge ontwerpers uit om een dag lang in teamverband in een casus te bijten en deze aan het eind van de dag met een ruimtelijk ontwerp zo sterk mogelijk visueel te presenteren. Deelname is kostenloos.

Deel als jong ontwerper jouw visie op Nederland – niet met het woord, maar met de stift en schetsrol in de hand. Landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen hebben het prachtige vak waarin we de ruimtelijke kwaliteit van Nederland vormgeven. Laat je visie zien op 1 juni en pitch met jouw team voor een zaal met ontwerpers, beleidsmakers en andere professionals.

Met de stift en schetsrol als instrument, aan de slag met regionale opgaven uit de Nationale Omgevingsvisie. Ga in discussie met coaches uit het werkveld die een bak kennis en ervaring met zich meebrengen. Wij zorgen voor een dag met inspiratie en nieuwe inzichten, en een gave locatie in het hart van Rotterdam: het Timmerhuis. Een kritische jury beoordeelt de teams en selecteert twee winnaars – één op inhoud en één op verbeelding. Dit is dé dag om buiten de lijntjes te kleuren en vorm te geven aan de toekomst.

Geïnteresseerd om mee te doen? Trommel dan je collega’s, vrienden en oud-studiegenoten op, vorm een team van 3 tot 6 ontwerpers (of laat je in een verrassingsteam indelen) en doe mee met deze inspirerende strijd!

 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

Regelmatig updates ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief

0 Reacties

Geschreven door: Wij Maken Nederland
di 8 mei 2018

Meer inspiratie